Cum se calculeaza pretul pentru zugravirea apartamentului

Updated on Thursday 22nd October 2020

Rate this article
based on 3 reviews


Cum se calculeaza pretul pentru zugravirea apartamentului Image
Zugravirea unui apartament presupune o serie de verificari inainte de orice modificare, iar majoritatea celor cu buget fix trebuie sa verifice preturile materialelor dar si a manoperei. Practic, ar trebui sa stiti costurile renovarii, de la bun inceput. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va sta la dispozitie cu informatii complete despre serviciile oferite, plus costurile aferente.
 
 

Ce trebuie sa stiti cand planificati bugetul de zugravire?

 
Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in minte atunci cand planificati zugravirea apartamentului este lista de prioritati si materiale. Poate unele persoane sunt interesate de vopsirea unei sigure camere, in timp ce altii vor sa se ocupe de intregul apartament. In orice caz, toate detaliile trebuie puse pe lista inainte de orice decizie. Iata de ce trebuie sa tineti cont in acest demers si la ce intrebari ar trebui sa raspundeti:
 
  1. Cate camera doriti sa zugaviti? Doriti refacerea intregului apartament?
  2. De ce materiale este nevoie (chit, amorsa, vopsea, etc.)?
  3. Cat de mare este apartamentul si cati muncitori sunt necesari?
  4. Cat costa manopera, pe langa materialele necesare?
 
Iata doar cateva aspecte importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand va apucati de zugravirea apartamentului. Cei care apeleaza la echipa noastra de zugravi din Bucuresti vor afla informatii complete despre preturile materialelor dar si a manoperei. Mai jos gasiti si o prezentare video cu serviciile noastre: 
 
 

Calcularea pretului in functie de dimensiunea camerei

 
Preturile pentru zugravirea unui apartament, garsoniera sau spatiu de birouri se stabilesc in functie de dimensiune, grad de dificultate, materiale, si executie. Sunt apartamente pentru care este nevoie de repararea si finisarea peretilor inainte de vopsirea lor. Acest lucru presupune o munca in plus, alte materiale si altfel de manopera. Aici, specialistii nostri in zugraveli va pot explica in detaliu despre fiecare cost in parte si ce presupune.
 

Ce presupune zugravirea unei camera?

 
In primul rand, zugravul care se va ocupa de renovarea apartamentului sau camerei va face o mica analiza la fata locului, sa poata stabili exact care sunt pasii necesari. Sunt cazuri in care zugravirea unei camere nu se rezuma doar la aplicarea vopselei sau a tapetului, mentionand ca este posibil sa fie nevoie de:
 
Si aici pretul se va calcula in functie de executie, daca sunt mai multe operatiuni implicate, nu doar o simpla vopsire a peretilor.
 

Este tapetarea parte din procesul de zugravire a unui apartament?

 
Este o intrebare pe care multi clienti o pun atunci cand se intereseaza de revonarea unui apartament. In loc de vopsirea peretilor, clientii pot opta pentru aplicarea tapetului, insa, trebuie retinut faptul ca aceasta executie nu poate avea loc fara indreptarea, chituirea si finisarea peretilor, cee ace presupune un alt cost. Va fel ca si in cazul vopsirii peretilor, pretul pentru tapetarea unei camera variaza, in functie de spatiu si de executie. Toate aceste detalii va pot fi oferite de echipa noastra de zugravi din Bucuresti.
 

Feriti-va de materialele ieftine

 
Costurile pentru zugravirea unui apartament implica si materialele de renovare, fie ca vorbim de vopsea sau de tapet. Pentru a va bucura mai mult timp de un apartament frumos amenajat este recomandat sa alegeti doar materiale de calitate, in locul celor ieftine. Astfe, aveti garantia ca nu va treziti cu peretii scorojiti, sau tapetul dezlipit, la doar cateva zile dupa renovare. Chiar daca bugetul este deja stabilit, este recomandat sa va indreptati catre materiale de constructii de calitate pentru a avea garantia ca renovarea casei va fi un succes. In plus, puteti discuta cu mesterii nostri despre materialele necesare, despre preturi si achizitii, inainte de cumparare. Va prezentam mai jos si cateva cifre si date interesante despre renovarea caselor si spatiilor de locuit in Romania:
 
  1. Conform studiilor citate de observatornews.ro, vara se fac cele mai multe renovari de casa (varful de sezon in constructii);
  2. Aproximativ 24% dintre romani aleg serviciile unor firme specializate in renovari de case si apartamente;
  3. In jur de 10.000 de euro este costul estimativ pentru renovarea unui apartament cu doua camere, unde este inclusa si mobila;
  4. Mesterii recomanda folosirea vopselei superlavabile pentru baie si bucatarie.
 
Cei care doresc sa afle mai multe despre preturile zugravirii unui apartament sunt rugate sa contacteze echipa noastra de mesteri zugravi din Bucuresti.