Zugraveli pentru living

Updated on Monday 03rd August 2020

Rate this article
based on 2 reviews


Zugraveli pentru living Image
Renovarea unei case sau apartament vine cu siguranta la momentul oportun. Insa, trebuie sa tineti cont atat de gusturile personale, cat si de experienta unei echipe de zugravi din Bucuresti, care va poate da cateva sfaturi despre ce puteti modifica. In plus, mesterii nostri va pot oferi tot suportul necesar pentru renovarea corecta a fiecarei camere in parte. Va prezentam mai jos cateva idei de zugraveli pentru living, dar si pasii care trebuie urmati.
 

Cum se incepe o renovare de living?

 
Camera de zi presupune o atentie deosebita, insa pana la alegerea design-ului, este posibil sa fie nevoie de anumite reparatii. Peretii ar trebui indreptati, iar gaurile astupate, daca intampinati astfel de probleme. Iata cativa pasi importanti de care trebuie sa tineti cont atunci cand va apucati de zugravit livingul:
 
  1. Tencuiala veche este indepartata, urmand ca mai apoi peretii sa fie indreptati.
  2. Se aplica un strat de glet pentru finisare si se lasa la uscat pentru aproximativ 24 de ore.
  3. Se aplica amorsa pe pereti, dupa care urmeaza cateva ore ca aceasta sa se usuce.
  4. Urmeaza primul strat de vopsea sau se aplica tapetul.
     
Indemanarea si priceperea unei echipe de zugravi profesionisti in Bucuresti vor conta foarte mult pentru o astfel de lucrare. Nu este vorba doar de indreptarea si vopsirea peretilor, ci si de finisarea corecta, cu ajutorul materialelor de calitate de la care nu ar trebui sa faceti rabat. Acestia sunt in mare pasii necesari unei zugraveli pentru camera de zi, amintind ca echipa noastra de mesteri va sta la dispozitie.
 

Instalatiile de iluminat inainte de zugravire

 
Un alt aspect important se refera la instalatiile de iluminat care trebuie montate inainte de a incepe zugraveala propriu zisa. In acest stadiu, se pot sparge sau modifica peretii, ca mai apoi sa fie indreptati inainte de vopsirea lor. Tot in acest timp se poate instala tavanul fals pentru a monta ledurile alese, folosind gips carton si alte materiale necesare. 
 

Ascunderea tevilor si a cablurilor
 

Daca tot sunteti la capitolul montare instalatii de iluminat, ar fi bine sa va ganditi si la cablurile sau tevile care ar putea fi ascunse in peretii camerei. Zugravelile pentru living nu se rezuma doar la reparatia peretilor si vopsirea lor, iar mesterii nostri se pot ocupa si de “eliminarea” cablurilor din camera, cu ajutorul tehnicilor moderne (canal-cablu, montaj rigips, etc.).
 

Modele si design de living – ce va recomanda mesterii nostri

 
Camera de zi poare reflecta personalitatea celui care alege designul si care potriveste culorile dupa gusturile proprii. Pe langa tavanul fals cu leduri sau barul de sufragerie, clientii nostri pot alege si altfel de tehnici pentru infrumusetarea livingului. Un exemplu in acest sens este tencuiala decorativa pe baza de silicon care vine cu diferite structuri si texturi. Vopseaua decorativa poate fi si ea o optiune interesanta si o recomandare din partea echipei noastre de zugravi din Bucuresti, mentionand ca aceasta este un produs destul de versatil, cu o textura fina si eleganta pentru camera de zi. Aici, un rol important il joaca atat imaginatia cat si creativitatea celui care doreste sa transforme camera de zi. Majoritatea romanilor prefera culoarea alba pentru orice fel de pereti, fie ca vorbim de baie, bucatarie sau camera de zi. Un strop de culoare va face diferenta, asa ca, puteti alege pasteluri calde cu texturi fine care sa atraga lumina naturala si sa se potriveasca la fix cu elementele decorative. Exista o gama variata de vopseluri pentru toate camerele si toate gusturile, de aceea, alegera ar putea fi destul de dificila fara ajutorul unor mesteri priceputi. Mai mult, va puteti decide asupra tapetului in loc de vopsirea peretilor, daca va ganditi la ceva deosebit.
 

Cum sa alegeti echipa de zugravi

 
Zugravirea unui apartament presupune munca in echipa, seriozitate si creativitate, de ce nu. Echipa de mesteri poate fi aleasa atat dupa recomandarile prietenilor, dar si dupa… fotografii. Este bine stiut faptul ca lucrarea in sine va vorbi pentru un mester priceput, astfel ca, inainte de a alege muncitorii, ar fi bine sa faceti cateva verificari pe internet si sa apelati la prieteni si cunostinte pentru cateva sfaturi si recomandari. 
 
Iata si cateva date interesante despre renovarile la romani, informatii oferite de businessmagazin.ro:
 
  • Aproximativ 30% dintre romani se gandesc la recompartimentarea casei atunci cand se apuca de zugraveala;
  • In jur de 23% dintre romani declara ca vor sa schimbe gresia, faianta sau parchetul;
  • In jur de 38% dintre romani doresc sa renoveze dormitorul inaintea oricarei alte camere.
 
Zugravelile pentru living sunt parte din serviciile noastre, asa ca, nu ezitati sa contactati echipa noastra de mesteri din Bucuresti.