Servicii de zugraveli interioare

Updated on Friday 08th January 2021

Rate this article
based on 2 reviews


Servicii de zugraveli interioare Image
Atunci cand te muti intr-o casa noua sau doresti sa renovezi, un serviciu de zugraveli interioare din Bucuresti te poate scuti de neplaceri, munca dificila si timp pierdut incercand sa aplici cat mai corect varul sau vopseaua.
 
Echipa noastra de zugravi din Bucurestiexperimentati in domeniul zugravelilor si reparatiilor, te va ajuta sa obtii un rezultat estetic, curat si modern pentru peretii casei tale. Afla care sunt serviciile pe care acestia le ofera in ceea ce priveste zugraveala interioara si ce tip de vopsea iti poate infrumuseta casa.
 

Servicii profesionale de zugraveli interioare in Bucuresti

 
Trebuie sa stii ca un serviciu de zugraveala nu implica doar zugravirea peretilor. Acesta vine si cu consultanta la alegerea materialelor, lucrari de reparatii sau indepartarea petelor si altele pentru a obtine un rezultat de succes, pe termen lung. Iata care sunt serviciile de care vei beneficia daca alegi o lucrare de zugraveala interioara:
 
 1. Servicii de consultanta in ceea ce priveste proiectul de zugraveala pe care il doresti. Ne ocupam atat de reparatii si zugraveli pentru case si apartamente ale persoanelor fizice, cat si de proiecte pentru persoane juridice ce implica cladiri si spatii de birouri. Oferim preturi avantajoase intr-un cadru legal ce tine cont de toate detaliile lucrarilor;
 2. Servicii de achizitionare a materialelor folosite pentru a ajuta clientul la alegerea vopselei sau ustensilelor folosite. Vom masura spatiile vizate astfel incat sa se achizitioneze fix cantitatea de vopsea necesara;
 3. Servicii de zugraveli si reparatii interioare. Bazandu-ne pe experienta avansata si indemanarea zugravilor nostri, putem asigura o executare exemplara a zugravelilor interioare cu un minim deranj pentru clientii nostri. Zugravii nostri din Bucuresti pun pret pe calitate si acorda atentie fiecarui detaliu al zugravelii. 
 

Alte servicii oferite de zugravii nostri din Bucuresti

 
In afara de zugravelile interioare, oferim si servicii adiacente de zugraveli. Astfel ca, apeland la echipa noastra de mesteri din Bucuresti, poti obtine consultanta si ajutor si in cazul urmatoarelor lucrari:
 
 • Zugraveli exterioare si reparatii ale peretilor exteriori ce au in vedere protejarea peretilor de intemperii, mucegaiuri si umezeala;
 • Operatiuni de improspatare a zugravelilor - daca zugraveala veche si-a pierdut din calitate sau doresti schimbarea culorii peretilor, echipa noastra te poate ajuta;
 • Reparatia si zugraveala tavanului dupa o inundatie cauzata de intemperii sau de vecinii de la etajele superioare;
 • Servicii de reparare a gaurilor din pereti si crapaturilor din tavan si perete;
 • Alte servicii de acoperire a petelor, mici reparatii si finisaje de calitate.
 
 

Ce tip de vopsea de interior sa alegi?

 
Dupa o lucrare de curatare si reparare a peretilor, este important sa stii ce fel de vopsea sa aplici pentru un rezultat cat mai frumos si de durata. In functie de rezistenta la spalare, vopseaua poate fi de mai multe feluri:

 
Vopsea semi-lavabila Varianta economica Rezista la aproximativ 50 de spalari
Vopsea lavabila Varianta standard Rezista la aproximativ 100 de spalari
Vopsea super-lavabila Intarita cu teflon Rezista la peste 150 de spalari
Vopsea ultra-lavabila Intarit cu latex Rezistenta foarte crescuta, atat la spalari, cat si la murdarie
 
 
Iar daca si aspectul ei este important atunci cand o alegi, poti selecta vopseaua lavabila si in functie de textura:
 
 • Vopsea cu aspect satinat;
 • Vopsea lucioasa;
 • Vopsea semi-lucioasa;
 • Vopsea lucioasa.
 

Ce culoare de vopsea predomina in casele romanilor?

 
Cand vine vorba de alegerea culorii peretilor, romanii prefera simplitatea si gamele de culori ce asigura luminozitate casei. Astfel, conform unui studiu realizat de GfK Romania realizat in 2019:
 
 • 46% dintre romanii care zugravesc peretii casei aleg vopsea alba;
 • 26% prefera sa aplice vopsea colorata, iar 28% dintre romani prefera o combinatie intre vopseaua colorata si alba; 
 • Potrivit aceluiasi studiu, peste 70% dintre persoanele care au zugravit in anul 2018 au preferat sa inceapa cu zugravirea bucatariei;
 • Albul este preferat altor culorii deoarece induce liniste, permite amenajarea si decorare cu o gama larga de culori si nuante si da iluzia unei mariri spatiale a incaperilor.
 
O zugraveala interioara este o lucrare ce implica timp, bani si efort fizic. Insa, pentru a te putea bucura de o executie optima e important sa apelezi la ajutorul unei echipe specializate in zugravire. Zugravii nostri din Bucuresti asigura servicii de incredere, eficiente, rapide si la o calitate incontestabila. Daca si tu ai nevoie de ajutor pentru zugraveli si reparatii, contacteaza-ne! Daca aveti nevoie si de alte tipuri de servicii, cum ar fi cele de creare a unui site, va putem pune in legatura cu partenerii nostri.