Cum se repara tavanul dupa o inundatie

Updated on Wednesday 20th November 2019

Rate this article
based on 1 reviews


Cum se repara tavanul dupa o inundatie Image
Foarte multe persoane s-au confruntat cel putin o data in viata cu o inundatie cauzata de vecinii de la etajele superioare. De multe ori, romanii prefera sa repare singuri tavanul, nestiind ca o lucrare insuficient de bine realizata poate face ca problemele si defectele sa reapara si sa implice costuri mai mari. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti se poate deplasa in timp util pentru a te ajuta sa repari corect tavanul afectat de inundatie.
 
Gama noastra de servicii include zugraveli interioare, zugraveli exterioare, improspatarea zugravelilor, acoperirea petelor si repararea gaurilor din pereti, toate la preturi avantajoase. Ne asiguram ca toti clientii nostri se bucura de lucrari executate cu profesionalism si seriozitate. 
 
Daca ai nevoie de o lucrare de corectare a tavanului afectat de inundatii, iti prezentam in continuare pasii acestei lucrari, ce fel de unelte si echipamente sunt necesare. 
 

Cum se repara tavanul afectat de inundatie?

 
Lucrarea de reparare a tavanului este foarte solicitanta din punct de vedere fizic, de aceea o echipa de zugravi profesionisti va sti sa aplice fiecare etapa cu pricepere si intr-un timp scurt. Vezi lista urmatoare ce contine pasii de pregatire si executie:
 
 1. Inainte de corectarea tavanului, se iau cateva masuri de protejare a obiectelor din camera, a pardoselii si parchetului. Folosind folie de plastic, se acopera obiectele ce pot fi deteriorate in timpul lucrarilor. In cazul in care inundatia s-a produs in baie, se acopera si faianta. Petele de material se pot intari si pot fi dificil de indepartat;
 2. Zugravii nostri din Bucuresti vor umezi tavanul cu o bidinea si il vor lasa sa absoarba apa pret de cateva minute;
 3. Dupa ce tavanul trage apa, se poate incepe procesul de curatare folosind un spaclu. Acesta este un proces anevoios si necesita ochelari de protectie;
 4. Urmatorul pas in repararea tavanului afectat de inundatie este aplicarea amorsei;
 5. Continuam cu aplicarea gletului. Apeleaza la serviciile unui zugrav din Bucuresti pentru pregatirea si aplicarii gletului. Orice neglijare a proportiilor si masuratorilor poate cauza pete inestetice pe tavan;
 6. Dupa ce s-a aplicat si al doilea strat de glet si s-a uscat, se poate trece la etapa de slefuire a acestuia si de zugravire.
 

Ce echipamente si unelte sunt necesare pentru reparatia tavanului?

 
Pentru o lucrare corecta de reparare a tavanului afectat de inundatii, se utilizeaza urmatoarele materiale si echipamente: 
 
 • In primul rand, sunt necesare echipamente de protectie, manusi, incaltari si haine adecvate acestui tip de munca. Este deloc de neglijat necesitatea unei perechi de ochelari de protectie pentru aceasta lucrare;
 • Un spaclu pentru indepartarea zugravelii vechi de pe tavan;
 • Un smirghel pentru slefuirea si finisarea lucrarii;
 • Cancioc sau vas pentru aplicarea materialelor;
 • Trafalet cu maner telescopic pentru o aplicare usoara;
 • O galeata si o gletiera;
 • O scara sau o masa rezistenta;
 • Amorsa, glet si vopsea/var pentru zugravirea finala.
Daca volumul de materiale ti se pare coplesitor, nu te descuraja. Zugravii nostri se ocupa de toate detaliile si sunt pregatiti corespunzator pentru lucrare. 
 

Avantajele repararii tavanului de catre o echipa de zugravi profesionisti

 
Firma noastra de zugravi din Bucuresti e calificata in realizarea de lucrari de zugraveala interioara si exterioara atat pentru locuinte, case si apartamente, cat si pentru birouri si cladiri de afaceri. Avantajele acestui tip de colaborare sunt urmatoarele:
 
 1. Lucrarea va fi executat in timp rapid si la standarde inalte de calitate;
 2. Nu va trebui sa te obosesti din punct de vedere fizic cu o lucrare dificila cum e rapararea tavanului;
 3. Echipa noastra de mesteri iti va comunica deschis si sincer timpul necesar pentru o astfel de lucrare, ce materiale vor fi folosite si ce costuri implica;
 4. Preturile lucrarilor noastre sunt accesibilem, reflecta experienta echipei si calitatea.
 

Inundatiile provocate de vecini, in topul daunelor pe segmentul de asigurari de locuinte

 
Potrivit unui studiu realizat de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, datele cu privire la inundatii in locuinte in primele sapte luni ale anului 2019 s-au prezentat astfel:
 
 • Inundatiile provocate de vecini se regasesc in topul daunelor pe segmentul asigurarilor de locuinte;
 • Aproximativ 40% din suma totala a dosarelor de dauna implica probleme cauzate de apa de conducta;
 • Aceste evenimente sunt: inundatiile de la vecini, refularea apei din canalizari sau spargerea conductelor din sistemele de instalatii sanitare.
Daca si tu ai tavanul afectat de o inundatie de la vecini, apeleaza cu incredere la serviciile echipei noastre de zugravi din BucurestiContacteaza-ne pentru o evaluare.