Servicii de reparatii in jurul geamului

Updated on Wednesday 02nd September 2020

Rate this article
based on 2 reviews


Servicii de reparatii in jurul geamului Image
Reparatiile in jurul geamului pot interveni din mai multe motive. De exemplu, daca tocmai au fost montate geamurile din termopan sau o plasa de tantari, este firesc sa fie finisata lucrarea in mod profesionist, fara alte urme. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va poate oferi ajutorul si va poate explica tot ce trebuie sa stiti despre reparatiile in jurul geamului. Tot mesterii nostri va pot renova apartamentul sau casa, in functie de dorintele dumneavoastra.
 

Aplicarea de glafuri – cand este necesara?

 
Glafurile au rol functional, dar si estetic, si sunt de obicei utilizate pentru acoperirea partilor inferioare si exterioare ale ferestrei. Astfel de servicii de reparatii in jurul geamului sunt necesare imediat dupa montarea geamurilor din termopan sau a oricarui tip de fereastra. Iata cum se monteaza glafurile si ce avantaje au:
 
 1. Termoizolatia corecta se poate face cu ajutorul glafurilor.
 2. Umiditatea care influenteaza mucegaiul poate fi redusa la minim cu ajutorul glafurilor.
 3. In ceea ce priveste montarea, glafurile se taie la marimea corespunzatoare, dupa care se monteaza la un unghi de 95 de grade.
 4. Urmeaza lipirea glafurilor cu ajutorul adezivului special.
   
Glafurile pot fi din PVC, un material rezistent si accesbil, dar si din granit sau marmura, insa cu preturi pe masura. In plus, glafurile vin in set cumplet, cu capace, benzi anti-zgomot si garnituri. Unul dintre zugravii nostri din Bucuresti poate face o verificare, ca mai apoi sa va recomande exact tipul de glafuri de care aveti nevoie.
 

Eliminarea mucegaiului din jurul geamului

 
Din pacate, din cauza umiditatii crescute, a apei infiltrate si a diferentei de temperatura din interior si exterior, mucegaiul se poate dezvolta pe langa ferestre. Este un lucru bine stiut ca mucegaiul poate duce la probleme respiratorii si nu numai, de aceea, este indicat sa il eliminati cat mai repede cu putinta. Pervazul si o portiune din cadrele geamurilor din termopan pot fi cele mai afectate, mai ales pe interior. Iata cum va poate ajuta un mester zugrav in Bucuresti pentru eliminarea mucegaiului:
 
 1. In primul rand, se va indeparta izolatia existenta si se vor demonta ferestrele.
 2. Se va indeparta mucegaiul cu ajutorul solutiilor speciale, care previne si reaparitia acestuia.
 3. Se va recomanda uscarea pentru cateva ore inainte de a remonta ferestrele.
 4. Urmeaza aplicarea glafurilor, acolo unde este cazul.
   
O astfel de reparatie in jurul geamului este recomandata in anotimpul frumos, mai ales la inceput de vara, pentru a putea lucra in siguranta si la temperaturi optime. Insa, daca problema mucegaiului este complicata si daca a afectat destul de serios geamurile, atunci este recomandat sa le schimbati. Nu ezitati sa stati de vorba cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti.
 

Cum se pot repara marginile geamurilor?

 
Din pacate, cu timpul, ramele geamurilor pot suferi modificari din cauza apei de ploaie. Astfel ca, marginea dintre geam si perete se poate deteriora sau pur si simplu coji. Din fericire, astfel de probleme se pot repara foarte usor, cu ajutorul unei echipe profesioniste de zugravi din Bucuresti
 
In primul rand, se vor folosi unelte si tehnici speciale pentru indepartarea chitului si vopselei de pe langa geamuri. Urmeaza slefuirea zonei si pregatirea acesteia pentru un nou strat de chit. Se lasa fereastra deschisa pentru uscarea chitului, iar mai apoi se vopseste zona. Acest tip de reparatii in jurul geamului necesita o atentie deosebita, mai ales pentru ferestrele de la mansarda, unde lucrarea poate fi mai complexa.
 

Renovarile la romani – cand este cazul sa refaceti casa?

 
Conform studiilor citate de stirileprotv.ro si datele pentru luna mai 2020, lucrarile de reparatii au crescut anul acesta cu aproximativ 40%. Cum interdictiile de calatorie din cauza pandemiei de COVID-19 au intervenit, romanii s-au reorientat si au preferat sa repare prin casa diverse lucruri sau sa renoveze intregul apartament. Iata si alte date interesante:
 
 • Renovarea de apartamente sau case intervine o data la 10 ani, conform studiilor.
 • Peste 38% dintre romani cred ca zugravitul este principalul lucru pe care il considera atunci cand se gandesc la renovare.
 • Peste 15% dintre romani se gandesc sa repare si sa renoveze baia,in timp ce alti 38% prefera sa faca modificari in dormitor.
 
Serviciile de reparatii in jurul geamului se fac in functie de problemele detectate. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va sta dispozitie cu detalii si informatii in acest sens, asa ca, nu ezitati sa ne contactati.