Articole

Servicii de zugravit in sectorul 3

Servicii de zugravit in sectorul 3 image July 25, 2022

Daca aveti nevoie de un zugrav in Bucuresti in sectorul 3, puteti apela cu incredere la echipa noastra de mesteri. enovarea apartamentelor sau caselor, cu montare de gresie, faianta si parchet se numara printre serviciile pe care le oferim.

Citeste mai mult

Cum sa alegi o firma de zugravit in Bucuresti

Cum sa alegi o firma de zugravit in Bucuresti image February 17, 2022

Va apucati de renovare si cautati o firma de zugravit in Bucuresti? Descoperiti serviciile oferite de mesterii nostri si aflati care sunt tarifele sau bugetul pentru proiectele planificate.

Citeste mai mult

Servicii de montat faianta

Servicii de montat faianta image January 17, 2022

Daca sunteti in cautare de faiantar in Bucuresti trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte. Pe langa faptul ca experienta conteaza intr-o mare masura, responsabilitatea si atentia catre detalii sunt alte criterii de care trebuie sa tineti cont.

Citeste mai mult

Cum se calculeaza pretul pentru zugraveli la scari de bloc

Cum se calculeaza pretul pentru zugraveli la scari de bloc image September 25, 2021

Sunt multi cei care se intreaba cat costa sa zugravesti o scara de bloc cu 4 etaje. Aici, va poate ajuta un mester zugrav care se ocupa cu astfel de lucrari. Exista diverse aspecte care trebuie sa fie luate in considerare cand se stabileste pretul pentru un zugravit.

Citeste mai mult

Zugraveli pentru scari de bloc

Zugraveli pentru scari de bloc image August 13, 2021

Zugravitul scarilor de bloc se poate realiza in functie de deciziile asociatiilor de locatari, fie o data pe an, fie mai rar, o data la zece ani. Starea scarilor de bloc si micile reparatii sunt cele care dau semnalul de renovare a acestora.

Citeste mai mult

Cum se face zugraveala stucco

Cum se face zugraveala stucco image January 29, 2021

Zugraveala stucco isi are radacinile in secolul al XVI-lea in Venetia si este o tencuiala decorativa folosita atat la interior cat si la exterior. Zugraveala stucco este adesea recomandata incaperilor mari.

Citeste mai mult

Zugraveala in 3D

Zugraveala in 3D image January 28, 2021

Daca in anii precedenti zugraveala 3D se facea cu ajutorul formelor geometrice, liniilor drepte, sabloanelor si benzilor de mascare, astazi lucrurile sunt usor simplificate pentru ca deja exista pe piata vopseluri 3D.

Citeste mai mult

Servicii de zugravit rapid

Servicii de zugravit rapid image December 29, 2020

Zugravitul rapid presupune o serie de servicii de renovare intr-un timp relativ scurt, cu ajutorul unei echipe specializate de zugravi. In loc sa angajati un zugrav, mai bine va ganditi la serviciile de zugravit rapid oferite de o echipa intreaga de mesteri.

Citeste mai mult

Zugraveli pentru bucatarie

Zugraveli pentru bucatarie image November 27, 2020

Renovarea unei bucatarii presupune atentie sporita catre detalii pentru ca, se presupune ca aceasta este camera in care ne petrecem cea mai mare parte din timp. Astfel, este recomandat ajutorul unor mesteri zugravi in Bucuresti care sa va indrume.

Citeste mai mult

Cum sa-ti zugravesti casa la exterior

Cum sa-ti zugravesti casa la exterior image October 19, 2020

Esti gata de renovare si ai de gand sa iti zugravesti casa la exterior? Ar fi recomandat sa ai in vedere sfaturile unei echipe de zugravi din Bucuresti. Sunt multe aspecte pe care ar trebui sa le analizezi inainte sa te apuci de treaba.

Citeste mai mult