Articole

Cum se face zugraveala stucco

Cum se face zugraveala stucco image January 29, 2021

Zugraveala stucco isi are radacinile in secolul al XVI-lea in Venetia si este o tencuiala decorativa folosita atat la interior cat si la exterior. Zugraveala stucco este adesea recomandata incaperilor mari.

Citeste mai mult

Zugraveala in 3D

Zugraveala in 3D image January 28, 2021

Daca in anii precedenti zugraveala 3D se facea cu ajutorul formelor geometrice, liniilor drepte, sabloanelor si benzilor de mascare, astazi lucrurile sunt usor simplificate pentru ca deja exista pe piata vopseluri 3D.

Citeste mai mult

Servicii de zugravit rapid

Servicii de zugravit rapid image December 29, 2020

Zugravitul rapid presupune o serie de servicii de renovare intr-un timp relativ scurt, cu ajutorul unei echipe specializate de zugravi. In loc sa angajati un zugrav, mai bine va ganditi la serviciile de zugravit rapid oferite de o echipa intreaga de mesteri.

Citeste mai mult

Zugraveli pentru bucatarie

Zugraveli pentru bucatarie image November 27, 2020

Renovarea unei bucatarii presupune atentie sporita catre detalii pentru ca, se presupune ca aceasta este camera in care ne petrecem cea mai mare parte din timp. Astfel, este recomandat ajutorul unor mesteri zugravi in Bucuresti care sa va indrume.

Citeste mai mult

Cum sa-ti zugravesti casa la exterior

Cum sa-ti zugravesti casa la exterior image October 19, 2020

Esti gata de renovare si ai de gand sa iti zugravesti casa la exterior? Ar fi recomandat sa ai in vedere sfaturile unei echipe de zugravi din Bucuresti. Sunt multe aspecte pe care ar trebui sa le analizezi inainte sa te apuci de treaba.

Citeste mai mult

Cum se aleg culorile pentru zugravelile interioare

Cum se aleg culorile pentru zugravelile interioare image September 27, 2020

Paleta de culori pentru zugravelile interioare se stabileste in functie de dorintele personale, insa, o echipa de zugravi in Bucuresti va poate spune exact care sunt culorile potrivite pentru camera si ce recomandari sunt necesare.

Citeste mai mult

Cum se stabileste pretul pentru serviciile de montat faianta

Cum se stabileste pretul pentru serviciile de montat faianta image September 16, 2020

Serviciile de montat faianta sunt oferite de echipa noastra de zugravi din Bucuresti care va poate ajuta si in ceea ce priveste preturile acestora. Totul incepe cu o scurta evaluare facuta de mesterii nostri, ca mai apoi sa fie stabilite si alte detalii.

Citeste mai mult

Servicii de reparatii in jurul geamului

Servicii de reparatii in jurul geamului image August 28, 2020

Reparatiile in jurul geamului pot interveni din mai multe motive. De exemplu, daca tocmai au fost montate geamurile din termopan sau o plasa de tantari, este firesc sa fie finisata lucrarea in mod profesionist, fara alte urme.

Citeste mai mult

Ultimele tendinte in materie de zugravit apartamente

Ultimele tendinte in materie de zugravit apartamente image August 22, 2020

Zugravirea unui apartament tine de gusturile personale, dar si de tendintele in domeniu, dupa cum subliniaza profesionistii in materie. In cele mai multe cazuri, simplitatea este raspunsul multor intrebari.

Citeste mai mult

Zugraveli pentru living

Zugraveli pentru living image July 28, 2020

Renovarea unei case sau apartament vine cu siguranta la momentul oportun. Insa, trebuie sa tineti cont atat de gusturile personale, cat si de experienta unei echipe de zugravi din Bucuresti, care va poate da cateva sfaturi despre ce puteti modifica.

Citeste mai mult